aansprakelijkheid letselschade Heb je een verkeersongeval gehad? Ondernemer Slider Ben je zelfstandig ondernemer en
kun je niet werken door een ongeval?
Letselschade Header Jouw financiële situatie weer op orde na een ongeval?

Letselschade advocaat Hengelo

Letselschade Hengelo

HET PLUSEFFECT VAN SAMENWERKEN

LetselschadePlus is een letselschade advocaat nabij Hengelo en is ontstaan door een samenwerking tussen advocaten, (medisch) specialisten en adviseurs. Alle vakgebieden waar je mee te maken krijgt als je letselschade hebt opgelopen door een ongeval in het verkeer of op de werkvloer zijn binnen LetselschadePlus vertegenwoordigd. Of je werkt als zzp’er of in loondienst; onze specialisten en letselschade advocaten in Hengelo staan voor je klaar. 


ONZE SERVICE ALS LETSELSCHADE SPECIALISTen 

Als je slachtoffer wordt van een misdrijf of ongeval dan komt er veel op je af. Je kunt makkelijk in een web van vragen verdwalen waardoor de stress toeneemt en jij het overzicht verliest. Naast fysieke en mentale klachten is het voor jou als slachtoffer bijna ondoenlijk om je dagelijks leven goed door te laten lopen en dan ook nog te herstellen van het ongeval. Om deze reden is LetselschadePlus ontstaan: wij zorgen voor de juiste begeleiding op alle vlakken; fysiek, mentaal, juridisch en zakelijk. De zorgen voor jou als slachtoffer wordt zoveel als mogelijk uit handen genomen, zodat jij je kan richten op jouw herstel. Wil je graag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op! 

Letselschade? LetselschadePlus!

Onze letselschade advocaten uit Hengelo NEMEN JOUW ZORGEN UIT HANDEN

Als slachtoffer van een ongeval op de werkvloer of in het verkeer ben je op dat moment erg kwetsbaar en heb je op verscheidene gebieden hulp nodig. In eerste instantie sta je als slachtoffer misschien alleen stil bij medische behandelingen, maar wat dacht je bijvoorbeeld van het verhalen van de door jou geleden en/of nog te lijden (letsel)schade? Een ongeval doet zich altijd plotseling voor. Ook kan een ongeval, met name wanneer je als zzp’er werkzaam bent, een grote invloed hebben op jouw financiële situatie. Je bent er niet op voorbereid en het kan je leven in een paar seconden volledig op zijn kop zetten. Er komen allerlei vragen bij je op:

Is er iemand verantwoordelijk voor het ongeval?

Krijg ik mijn letselschade vergoed?

Wie gaat mijn letselschade betalen?

Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit?

Welke hulp heb ik hierbij nodig?

Welke hulp wordt vergoed?

Heb je letselschade ten gevolge van van een ongeval in Hengelo of omgeving? Snel actie ondernemen is van groot belang. Door onze onderscheidende samenwerking word je sneller geholpen. Minder stress en geen zorgen!

Wij de begeleiding

JIJ DE FOCUS OP HERSTEL

Je kunt eenvoudig door de bomen het bos niet meer zien, waardoor de stress toeneemt en het overzicht er niet meer is. Naast de mentale en fysieke klachten is het voor jou als slachtoffer bijna niet te doen om jouw dagelijks leven goed door te laten lopen en daarnaast ook nog te herstellen van een ongeval. Om die reden is LetselschadePlus opgericht: wij zorgen voor de juiste begeleiding op alle vlakken; fysiek, mentaal, juridisch en zakelijk. De zorgen worden jou als slachtoffer zoveel als mogelijk uit handen genomen, zodat jij je kunt richten op jouw herstel.

Ons Plus-team

Ons samenwerkingsverband is onderscheidend. Graag stellen wij de specialisten binnen ons team aan je voor.

Willeke Krieger

Advocaat bij TLC Advocaten

Wil Hoogstraaten

Arbeidsdeskundige en letselschaderegelaar bij TLC Advocaten

Ewoud Vermeulen

Financieel adviseur bij Adviseur Plus

Martin Hollink

Financieel adviseur / Hypotheekadviseur bij Hollink Financieel Advies

Jeroen Wesselkamp

Coach bij Becoming Solide

Mike Hilverink

Fysiotherapeut bij Fysio in je Voordeel

Carry Lubbers

Psychomotorische kindertherapeut bij PMKT Carry Lubbers

Maaike Waanders – oude Elferink

Klinisch neuropsycholoog bij Insight Psychologie

HET PLUSEFFECT VAN

Neem contact op met dé letselschade advocaat in Hengelo!

Wil je meer informatie of graag een gratis adviesgesprek inplannen? Vul dan het contactformulier in. Onze letselschade advocaten zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Tevens zijn wij te bereiken op 053-3033000 of via info@letselschadeplus.nl