aansprakelijkheid letselschade Heb je een verkeersongeval gehad?

Letselschade Enschede

AANSPRAKELIJKHEID & VERGOEDINGEN

Letselschade in Enschede of omgeving opgelopen? Letselschade is zowel de lichamelijke als psychische (immateriële) schade die je als slachtoffer ondervindt als gevolg van een ongeval, zoals een verkeersongeval of een medische fout. Ter compensatie van de geleden schade kun je de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de letselschade en een vergoeding claimen.

 

 

Letselschade kan bestaan uit verschillende kosten. Denk aan medische kosten, medicijnen en het inschakelen van huishoudelijke hulp of de materiële schade aan kleding, fiets of auto. Letselschade bevat ook immateriële schade, zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde. De vergoeding voor immateriële schade noemen we smartengeld. Wil je graag meer informatie of weten of jij in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Neem dan contact op met één van onze letselschade advocaten in Enschede!

Letselschade na een verkeersongeval

Een ongeval doet zich vaak plotseling voor. Je bent er niet op voorbereid en het kan je leven in een paar seconden volledig op zijn kop zetten. Er komen allerlei vragen:

Is er iemand verantwoordelijk voor het ongeval?

Krijg ik mijn schade vergoed?

Wie gaat mijn schade betalen?

Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit?

Vragen waarbij je een juridisch antwoord of advies goed kunt gebruiken!

 

De zorgen worden jou als slachtoffer zoveel mogelijk uit handen genomen, zodat jij je kunt richten op jouw herstel.

Is mijn werkgever aansprakelijk voor het ongeval?

Krijg ik nog loon doorbetaald?

Ik heb verwondingen opgelopen op het werk. Wat moet ik doen?

Heb ik recht op schadevergoeding?

Is de werkgever ook aansprakelijk bij een ongeval tijdens het woon-werkverkeer?

Is de werkgever ook aansprakelijk bij een ongeval tijdens de werkpauze?

Welke schade moet de verzekeraar van mijn werkgever vergoeden?

Letselschade na een bedrijfsongeval

Ook tijdens werktijd kan er een ongeval plaatsvinden. Zo is er sprake van een bedrijfsongeval wanneer een kantoormedewerker van de trap valt. Een ander voorbeeld is een werknemer die zich bezeert tijdens het werken met gevaarlijke machines. Ook dan komen er snel vragen.

Wederom vragen waarbij je een juridisch antwoord of advies goed kunt gebruiken!


Naast de juridische kant van de zaak zorgen wij ook voor de juiste begeleiding op andere vlakken, zoals fysiek, mentaal en zakelijk. Onze specialisten van LetselschadePlus is er alles aan gelegen om jouw zorgen op al deze onderdelen zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat jij je volledig op je herstel kunt richten.

HET PLUSEFFECT VAN

Neem contact op met dé Letselschade advocaat in Enschede!

Wil je meer informatie of contact met ons opnemen? Vul dan het contactformulier in. Onze letselschade advocaten zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Tevens zijn wij te bereiken op 053-3033000 of via info@tlcadvocaten.nl.