aansprakelijkheid letselschade Heb je een verkeersongeval gehad? Ondernemer Slider Ben je zelfstandig ondernemer en
kun je niet werken door een ongeval?
Letselschade Header Jouw financiële situatie weer op orde na een ongeval?

Jeroen Wesselkamp

Coach bij Becoming Solide

BecomingSolide is hét coachingsbureau voor hoogopgeleiden in de regio Hengelo en Enschede. Binnen onze samenwerking met LetselschadePlus bieden wij oplossingsgerichte coaching op maat voor iedereen die na een ongeluk de regie over zijn leven opnieuw wil vormgeven. Ik ben hierbij je coach.

 

In welke rol je ook zit; student, werknemer, vader/ moeder of eigen ondernemer, er zijn allerlei redenen om een vraag naar individuele coaching te hebben. De een wil handvatten om vastlopen te voorkomen, de ander is juist vastgelopen en wil weer eigenaarschap over zijn leven en weer een ander wil zijn eigen mogelijkheden ontdekken om zich te verrijken en verder te ontwikkelen.

 

Onze kracht is dat we ruime ervaring hebben in het werken met ondernemers, werknemers en particulieren die letselschade hebben opgelopen. Een ongeluk in het verkeer, op je werk of bijvoorbeeld tijdens het sporten. De gevolgen van een ongeluk kunnen verwarrend en chaotisch zijn. We hebben ervaren dat het erg helpend is om hierbij stil te staan om vervolgens de aandacht in de coaching te richten op het positieve, op oplossingen en op de toekomst in plaats van op tekortkomingen en problemen.

 

Wij coachen je in je leerproces door een open en veilige plek te bieden zodat jij de door jou gewenste verandering tot stand kan brengen. We werken altijd individueel en nemen ruim de tijd voor je. Wij geloven in Becoming; dat eenieder de potentie in zich heeft zijn of haar gewenste beweging tot stand te brengen.


‘’Jeroen is een gevoelsmens en een flexibele denker. Werkend vanuit een groot hart en met gevoel voor humor weet hij op geheel eigen wijze mensen in beweging te brengen. Als coachee merk je tot je verbazing al snel dat de coaching gaat over waar het voor jou als mens en professional op dat moment over moet gaan.’’

Jeroen Wesselkamp

Kwaliteit in dienstverlening

  • Oplossingsgerichte coaching
  • Ontwikkelingsgerichte coaching
  • Lichaamsgerichte coaching
  • Loopbaan- en identiteitsgerichte coaching

     

    Overzicht van keurmerken en registraties

    Jeroen Wesselkamp heeft Werktuigbouwkunde en Technische bedrijfskunde gestudeerd. De eerste tien jaren van zijn werkende leven heeft hij als engineer in het bedrijfsleven (o.a. Vredestein autobanden) gewerkt op het gebied van projectmanagement en leidinggeven. Gedurende deze jaren ging zijn aandacht steeds meer uit naar de mens in de organisatie in plaats van de techniek en begon hij zich naast zijn werk te verdiepen in hoe mentaal en fysiek elkaar beïnvloeden. Hij ging fysiotherapie studeren en verdiepte zich in coaching, persoonlijke ontwikkeling,  lichaamswerk en Oosterse krijgskunsten. In 2008 heeft Jeroen het roer omgegooid en zijn carrière van engineer ingewisseld voor die van fysiotherapeut (Fysio in je Voordeel) en coach (BecomingSolide).

‘Trust the process; ‘Wees nieuwsgierig, laat je raken en heb moed’.

HET PLUSEFFECT VAN