aansprakelijkheid letselschade Heb je een verkeersongeval gehad? Ondernemer Slider Ben je zelfstandig ondernemer en
kun je niet werken door een ongeval?
Letselschade Header Jouw financiële situatie weer op orde na een ongeval?

Maaike Waanders – oude Elferink

Klinisch neuropsycholoog bij Insight Psychologie

Elke dag gebeuren er verkeers- en bedrijfsongevallen, die het leven van mensen compleet kunnen veranderen. Ieder mens reageert op zijn/haar eigen manier op zo’n situatie. De impact ervan dringt daarna vaak langzaam door. De realiteit na een ongeval kan hard aankomen. Soms moeten toekomstplannen worden bijgesteld. Zekerheden blijken geen zekerheden meer te zijn. De wijze waarop mensen omgaan met de fysieke en psychische gevolgen van een ongeval heeft invloed op hun verdere leven en dat van hun naasten. Maar de kwaliteit van leven hoeft niet minder te zijn. Samen met jou kijk ik naar nieuwe, realistische mogelijkheden, naar wat jij nodig hebt om de draad van het leven weer op te pakken.

Maaike Waanders - Oude Elferink

Kwaliteit in dienstverlening

Als klinisch neuropsycholoog heb ik ruime ervaring in het behandelen van mensen met whiplash klachten en niet aangeboren hersenletsel. Ook in het behandelen van andere psychische klachten ben ik kundig. Ik ben thuis in diverse behandelmethodes, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, en acceptance and commitment therapy (ACT). Om mijn deskundigheid actueel te houden volg ik regelmatig nascholing in de vorm van cursussen, congressen, symposia en training. Daarnaast neem ik eens per zes tot acht weken deel aan intervisie-bijeenkomsten waar vakinhoudelijke ondersteuning en toetsing wordt geboden door collega psychologen.

 

Ik sta vermeld in het BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Daarnaast ben ik lid van de Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP), het Nederlands Instituut voor psychologen (NIP) en de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidspsychologie (NVGzP).

HET PLUSEFFECT VAN