aansprakelijkheid letselschade Heb je een verkeersongeval gehad? Ondernemer Slider Ben je zelfstandig ondernemer en
kun je niet werken door een ongeval?
Letselschade Header Jouw financiële situatie weer op orde na een ongeval?

Mike Hilverink

Fysiotherapeut bij Fysio in je Voordeel

Fysio in je Voordeel richt zich bij letselschade op klachten aan het bewegingsapparaat die het gevolg zijn van een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Fysio in je Voordeel is gespecialiseerd in de begeleiding van deze klachten.

Bij Fysio in je voordeel werken we volgens het 4 keer beter concept. Dit eigen ontwikkelde concept geeft richting aan vermindering van jouw pijn en klachten en verbetering van jouw lichamelijk functioneren. Onze fysiotherapeuten begeleiden je door de verschillende stappen heen van Beter begrijpen, beter Behandelen, beter Belasten en beter Bewegen, zodat jij weer kunt sporten, werken en leven, zoals jij dat wil.

 

Waar de een na een autoaanrijding de volgende dag gewoon weer aan het werk gaat kan een soortgelijk ongeluk bij de ander leiden tot langdurig werkverzuim. Fysio in je Voordeel heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen met klachten na een ongeval waarbij er sprake is van afwijkend herstel. Wij kunnen jou helpen door een revalidatietraject op maat te maken waarbij Begrijpen, Behandelen en Belasten en Bewegen door fysiotraining de kernwoorden zijn. Wij hebben in ons professionele trainingscentrum vele trajecten uitgevoerd voor particulieren en in opdracht van letselschadeverzekeraars. Wij hebben ruime ervaring in 3-gesprekken waarbij de voortgang van de revalidatie besproken wordt in een gesprek tussen cliënt, arbeidsdeskundige, juridisch belangenbehartiger, reintegratie consulent en wij als fysieke trajectbegeleiders.

 

Cliënten ervaren ons als oplossingsgericht, met oog voor het grotere geheel en makkelijk benaderbaar. Binnen onze aanpak stellen wij de cliënt centraal. Ons motto is It takes 2 to Tango.

 

Bij Fysio in je Voordeel is Mike Hilverink gespecialiseerd in de begeleiding van fysiotherapie vanuit letselschade.

Mike Hilverink

Kwaliteit in dienstverlening

  • Wij zijn aangesloten bij de landelijke beroepsgroep KNGF en KRF

     

    Overzicht van keurmerken en registraties

    Naast ons aanbod van reguliere Fysiotherapie bieden wij binnen LetselschadePlus een onderscheidend maatwerk programma met 2 keer per week gerichte Fysiotraining waarbij er aandacht is voor een juiste balans in de opbouw naar individuele mogelijkheden.

“Bewegen is goed, meer bewegen is Beter.”

HET PLUSEFFECT VAN