aansprakelijkheid letselschade Heb je een verkeersongeval gehad? Ondernemer Slider Ben je zelfstandig ondernemer en
kun je niet werken door een ongeval?
Letselschade Header Jouw financiële situatie weer op orde na een ongeval?

Stian Vogelsang

REGISTER ARBEIDSDESKUNDIGE BIJ VITAAL VERDER

Wij kozen niet voor niets voor de naam Vitaal Verder. Onze visie is dat vitaliteit werknemers en werkgevers verder brengt. Vitaal Verder staat voor kordate en goede dienstverlening die vooral gericht is op ‘doen’, uiteraard gebaseerd op een onderbouwd plan. We staan voor open en eerlijke communicatie – zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Daar horen duidelijke afspraken bij, die we vanzelfsprekend nakomen.


Ons onderscheidend vermogen ligt in de taal die we spreken. Door onze achtergrond en onze werkervaring kunnen we op verschillende niveaus communiceren. We begrijpen wat voor een werknemer belangrijk is, maar ook waar de belangen van de ondernemer liggen. Vanuit die basis nemen we een professionele positie in. Niet alleen voor de korte termijn gaan, maar juist voor de lange termijn het optimale resultaat bereiken met elkaar.

Stian-Vogelzang

Kwaliteit in dienstverlening

Onze arbeidsdeskundigen zijn:

  • Lid van de NVVA
  • SRA-geregistreerd
  • HOBÉON-gecertificeerd

“Herstellen doe je op het werk” dat is mijn motto. Een goed plan draagt bij aan het bereiken van het meest optimale re-integratieresultaat. Ieder situatie is anders, dat maakt mijn werk zo boeiend. We kenmerken ons door onafhankelijkheid, eerlijkheid en openheid.

HET PLUSEFFECT VAN