aansprakelijkheid letselschade Heb je een verkeersongeval gehad? Ondernemer Slider Ben je zelfstandig ondernemer en
kun je niet werken door een ongeval?
Letselschade Header Jouw financiële situatie weer op orde na een ongeval?

Wil Hoogstraaten

Verbonden aan TLC Advocaten

Als letselschade-expert probeer ik door jouw ogen te kijken, zodat er sprake zal zijn van persoon- en situatiegericht maatwerk. Sinds 1973 verleen ik als senior schade-expert/arbeidsdeskundige rechtsbijstand aan verkeersslachtoffers en slachtoffers van bedrijfsongevallen en medische fouten. Vaak gaat het hierbij om ernstig letsel met ingrijpende gevolgen voor het verdere leven, met al dan niet omvangrijke materiële en immateriële schade.

 

Onderhandelingen met verzekeraars (die zoveel mogelijk schadebeperkend werken) zijn mijn dagelijkse werk. Mijn specialisatie betreft -niet aangeboren- hersenletsel en whiplash.

 

Om up to date te blijven maak ik deel uit van verschillende klachtencommissies in de psychiatrie. Daarnaast ben ik lid van het Nederlands Instituut Schaderegelaars.

Wil Hoogstraaten

Kwaliteit in dienstverlening

  • Een open blik voor jouw situatie
  • Jarenlange ervaring
  • Bereid messcherpe onderhandelingen te voeren met verzekeraars 

 

Voor mij is het een sociaal-maatschappelijke opdracht om slachtoffers een nieuwe toekomst te geven na hun ongeval. Ik behartig dan ook graag jouw belangen als letselschade-expert met mijn jarenlange ervaring op dit terrein.

HET PLUSEFFECT VAN