aansprakelijkheid letselschade Heb je een verkeersongeval gehad? Ondernemer Slider Ben je zelfstandig ondernemer en
kun je niet werken door een ongeval?
Letselschade Header Jouw financiële situatie weer op orde na een ongeval?

mr. W.T.M. (Willeke) Krieger

Letselschadeadvocaat bij TLC Advocaten

Als advocaat gespecialiseerd in onder meer het letselschaderecht ontzorg ik graag in alles wat op je afkomt na een ongeval. Ik hecht dan ook waarde aan een juiste begeleiding op alle vlakken: fysiek, mentaal, juridisch en zakelijk. Door mijn ruime ervaring probeer ik steeds weer de juiste toon te vinden in de communicatie met alle betrokken derden, zodat ik je zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

 

 

Mijn werkwijze als letselschadeadvocaat is om je volledig te ontzien. Ik bied je de juiste hulp en bespreek met jou de juridische mogelijkheden om schadevergoeding te verhalen. Dit omvat het gehele traject: vanaf het aansprakelijk stellen van de veroorzaker tot het daadwerkelijk uitgekeerd krijgen van de schadevergoeding. Dit houdt in dat ik, namens jou, communiceer met de verzekeraar, bewijsstukken verzamel, contact onderhoud met verschillende medici, voorschotten op de schadevergoeding probeer te bewerkstelligen en onderhandelingen zal voeren voor een rechtvaardige schadevergoeding. Kortom: ik bied je de juiste ondersteuning van A tot Z, zodat jij aan jouw herstel kunt werken.

Willeke Krieger

Kwaliteit in dienstverlening

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Betrokkenheid
  • Zakelijke aanpak, maar met een persoonlijke touch
  • Een open blik voor jouw situatie

 

All round advocaat

Naast letselschadeadvocaat ben ik eveneens gespecialiseerd in het arbeidsrecht, hippisch recht en het personen- en familierecht.

 

Ik behartig graag jouw belangen met mijn ruime ervaring op dit terrein.

 

Persoonlijke ondersteuning van A tot Z is het uitgangspunt. Daarbij zal ik zorgen voor een zakelijke aanpak, doch met een persoonlijke touch en zal ik een open blik hebben voor jouw kwetsbare situatie.

HET PLUSEFFECT VAN